Zwaarbevochten zege Winkhem

Zelfs setpoint overleefd

De Volleyballers van Winkhem hebben in een spannende wedstrijd een 3-2 overwinning behaald op Rovoc uit Roden.
De uitslag stond na ruim anderhalf uur spelen op het bord.
 De Winsummers begonnen overtuigend tegen de subtopper uit Roden en de Rodenaren bleven de hele set tegen een forse achterstand aankijken.

Door de goede pass konden m.n. de midaanvallers Krebs en Bouwman in stelling gebracht worden.
De tweede en derde set gaven een heel ander beeld te zien.
Rovoc schudde de schroom van zich van en Winkhem bleef het antwoord schuldig op de harde en vaak geplaatste buitenaanval.
De vierde set werd weer gewonnen door Winkhem. Martin Bijsma wist zijn harde aanvallen vaak af te wisselen met geplaatste tactische ballen en nam zo belangrijke punten voor zijn rekening. Bij een 2 -2 stand moest er een 5e set gespeeld worden. Een zinderende slotfase volgde waarbij de gasten uit Roden zelfs nog op setpoint (13-14). Door een foute serve werd de stand weer gelijk.
Winkhem maakte geen fout meer en Axel Kroeze besliste met een geplaatste smash de wedstrijd.
Winkhem–Rovoc 25-13, 23-25, 19-25, 25-19, 16-14.
Woensdag 15 November komt Smash en Blok uit Hoogkerk op bezoek in de Ripperdahal.