Winkhem blijft winnen

Vierde overwinning op rij

De volleyballers uit Winsum hebben, zonder hun beste volleybal te laten zien, toch hun vierde overwinning op rij behaald. Smash & Block werd met 3-1 naar huis gestuurd.
De eerste set werd een makkelijke prooi voor de mannen van coach Miedema. Winkhem speelde goed en zette vanaf de eerst serve druk op de tegenstander. Pas aan het eind van de set leken de mannen uit Hoogkerk zich een beetje te herpakken.

In de  tweede werd het spel onrustig, passes werden slordiger en aanvallen werden niet afgemaakt. Winkhem nam het allemaal te licht op waardoor de tweede set onnodig werd weggeven.

In de derde set konden de Winsumers echter het tij keren.

Hoofdaanvaller Hans Kamphuis speelde een prima wedstrijd en nam aanvallend het team op sleeptouw en ruime cijfers (25-13) werd het foutje van de tweede set recht gezet.

Er sloop irritatie en onrust in het team uit Hoogkerk . Protesten t.a.v. scheidsrechterlijke beslissingen mochten niet baten , waardoor ook de vierde set naar de Winsumers ging.
(Winsum – Smash & Block: 25-18, 19-25, 25-13, 25-17)