Nostalgisch laatste Muzikaal Aperitief bij Hammingh

Foto: tsigani.nl

GARNWERD – Zondag 26 maart wordt een nostalgische dag voor de vele bezoekers aan het ‘Muzikaal Aperitief’ dat zoveel keren succes- en sfeervol op de laatste zondagen van de maand in het winterseizoen werd gehouden in  Café Hammings Doorrit.

Tijdens deze laatste keer in 2017 treedt het Trio Tsigani op, dat bestaat uit Marietta Rust (zang), Pascal Binnenweg (gitaar) en Don Hofstee (gitaar en viool) op. Het drietal vertolkt op geheel eigen wijze de spirit uit de wereld van de flamenco, jazz en Zuid-Amerikaanse muziek. Het verrassende repertoire is vol afwisseling: van loom en lazy tot up tempo swing. Het trio speelt niet alleen bewerkingen van traditionals, maar ook eigen composities. Op speelse wijze wordt een breed scala aan stijlen en klanken ten gehoren gebracht. Bijzonder is nog dat Marietta Rust zelf in Garnwerd woont.

De happening begint om 15.00 uur met een kopje koffie of thee, het muzikale deel om 15.30. Tot 17.30 uur zijn er muzikale sets te horen. Reserveren is mogelijk via [email protected] of 0594 621275. De toegangsprijs bedraagt euro 15.00. Na afloop bestaat de mogelijkheid om aan te schuiven voor een speciale maaltijd, die ook 15.00 kost.

 

Cookieinstellingen