Al stempelend over het Hogeland met de Hogelandwijzer

Actie lokale attracties gaat het 3e jaar in.
De zon begint weer te schijnen en het groen komt langzaam maar zeker weer naar boven. Hoog tijd om weer lekker er op uit te gaan. Vergeet hierbij vooral uw Hogelandwijzer niet! Naast een mooi overzicht van de verschillende…

Actie lokale attracties gaat het 3e jaar in.

Lauwersland Online | Landgoed Borg VerhildersumDe zon begint weer te schijnen en het groen komt langzaam maar zeker weer naar boven. Hoog tijd om weer lekker er op uit te gaan. Vergeet hierbij vooral uw Hogelandwijzer niet! Naast een mooi overzicht van de verschillende musea en attracties in de regio noordwest Groningen, krijgt u er ook nog korting mee.

In 2012 besloten zeven lokale attracties de handen in een te slaan om de bewoners en toeristen te wijzen op de prachtige omgeving en bijzondere activiteiten in de gemeentes Winsum, De Marne en Eemsmond. Het project kwam tot stand met steun van de Rabobank NWG en het project Levende Dorpen van de provincie Groningen. Sindsdien is de Hogelandwijzer al meer dan 20.000 keer meegenomen door bezoekers. Behalve inspiratie krijgt u 20% korting op de entreeprijzen bij de deelnemers en bij 5 stempels krijgt u een mooi presentje.

Geniet van een heerlijke afternoon-tea in de Theefabriek in Houwerzijl, Nederlands enige theemuseum met een theeschenkerij en winkel; wandel door de straten van een dorp van 1900 in het Openluchtmuseum Het Hoogeland te Warffum. Vergeet de jachtige maatschappij en snuif de geur van vis, teer, hout en diesel op in het Visserijmuseum Zoutkamp. Dwaal door de parkachtige tuin, weelderige bloemenweiden en geniet op het terras bij de vijver in Domies Toen, de botanische tuin te Pieterburen. Prikkel de zintuigen in de Doezoo te Leens, waar je vele dieren kunt horen, zien, voelen, ruiken en soms zelfs insecten kunt proeven! Aanschouw de vroegste geschiedenis van het wierdenlandschap in Museum Wierdenland te Ezinge of ontdek het verhaal van borgbewoners, boeren en landarbeiders in het Groningen van de 19e eeuw op Landgoed Borg Verhildersum bij Leens.

Kortom, geniet van al het moois van het Hogeland en stempel uw korting! Hogelandwijzer, daar word je wijzer van! De wijzer is verkrijgbaar bij alle deelnemende attracties en bij diverse folderposten.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.hogeland.info.

Lauwersland Online | Hogelandwijzer

Cookieinstellingen