TIJDELIJK DORPSHUIS ‘DE TIJD’ IN OUDE VVV-KANTOOR

Foto:

Gemeente stelt ruimte ter beschikking

De gemeente stelt het oude VVV-kantoor aan de Hoofdstraat W4 in Winsum van half september tot april 2015 ter beschikking aan dorpshuis ‘De Tijd’. Doel van dit tijdelijke dorpshuis is Winsumers die iets voor elkaar kunnen betekenen, met elkaar in contact  brengen. 
Ontmoeting en initiatief
Het tijdelijke dorpshuis ‘De Tijd is een initiatief van een aantal inwoners uit Winsum. ‘De Tijd’ is in het voorjaar van 2012 begonnen in een leegstaand winkelpand in het centrum van Winsum met als doel op een laagdrempelige manier ruimte te bieden voor ontmoeting en initiatief. Het dorpshuis is gericht op een breed publiek. In 2013 is het project nog een keer herhaald. De initiatiefgroep zocht voor herhaling van het project opnieuw een tijdelijk onderkomen in het centrum van het dorp Winsum en heeft dit nu gevonden. Naast inloop kunnen Winsumers ook zelf een activiteit op de agenda zetten of meedoen aan door anderen georganiseerde activiteiten. De initiatiefnemers hopen begin oktober de deuren te kunnen openen. 
Beschikbaar
Dorpshuis ‘De Tijd’ is een particulier initiatief zonder winstoogmerk. Met het oog op de veranderingen in het sociale domein per 1 januari 2015 wil de gemeente Winsum dit initiatief graag ondersteunen door ruimte beschikbaar te stellen. 
Cookieinstellingen