Steven Boekschoten (nog) niet naar Expeditie Robinson 

Foto: WinsumNieuws
Het is Steven Boekschoten niet gelukt om met voorkeurstemmen te worden toegelaten tot de laatste groep kandidaten die kans maakt op deelname aan het favoriete tv-programma Expeditie Robinson. De teller van Steven bleef steken op 2119 stemmen. Een prima resultaat, maar Steven eindigde daarmee op plaats 97 en alleen de eerste 50 gaan door naar de laatste eliminatie-ronde.
Om een indruk te krijgen hoeveel stemmen er gegeven zijn:
Nr. 1 kreeg er   26317
Nr. 2                 14168
Nr. 50                 4871
Steven maakt nog wel kans om verder te komen, maar daar beslist het productiebedrijf over. Hij hoopt nog steeds op deelname.

Na het bekend worden schreef de Bafloër aan onze redactie: “Tegen Vloggers kan ik niet op; mensen die tijd hebben om naar dat soort lui te kijken zullen ook nooit spontane deelnemers begrijpen. Beide filmpjes zijn wel origineel, dus uitgeschakeld ben ik zeker niet. In een week tijd 2119 stemmen halen vind ik een hele prestatie, al zou het zeker erg jammer zijn als ik niet mee kan doen. Van iedereen hoor ik namelijk dat ik bij uitstek een goede kandidaat ben. Verder ben ik wel verrast met hoeveel enthousiasme mensen hun best hebben gedaan om mij aan stemmen te helpen. Je zou er bijna iets van denken.”
Cookieinstellingen