De Hoge Vier opent vandaag/gewijzigde openingstijden.

Foto: De Hoge Vier

In zwembad De Hoge Vier is met man en macht gewerkt om de poorten op  22 april om 13.00 uur te kunnen openen. Wethouder Bert Westerink zal een om 13.00 uur een spetterende opening verzorgen, waarna de het huurcontract met de gemeente, de samenwerkingsovereenkomst met De Beemden en de het contract met kioskhouder getekend worden. Barkema en De Haan, jeugd en jongerenwerk verzorgen een middag met sport en spel. De opening en de open middag gaan in iets gewijzigde vorm door.

Het zwembadbestuur heeft vanwege de weersomstandigheden besloten om in de laatste week van april met gewijzigde openingstijden te werken. Het bad is vanaf zondag 23 tot en met zondag 30 april gesloten met uitzondering van dinsdag 25 april, woensdag 26 april, donderdag 27 april en vrijdag 28 april. Voor de vaste vroege-ochtendbaantjeszwemmers is er op die dagen gelegenheid om van 07.00 uur tot 10.00 uur hun baantjes te trekken.

Het bestuur vindt het belangrijk dat de zwemlessen doorgang kunnen vinden. De zwemlessen beginnen de eerste week van mei. Het bad is dan open.

Cookieinstellingen