Kookproject “Koken in een andere keuken” in de Blauwe Schuit

WINSUM – Op donderdag 31 mei a.s. om 18.00 uur kunt u in de Blauwe Schuit Winsum weer gezellig aanschuiven bij het kookproject “Koken in een andere keuken”.

Iedere laatste donderdagavond van de maand wordt er gezellig samen gegeten in Cultureel Centrum De Blauwe Schuit. Onze kok Symon Zijlstra zit vol culinaire ideeën en bedenkt iedere keer weer een heerlijk menu! Diverse internationale keukens zijn in vorige edities al voorbijgekomen, zoals Indiaas, Amerikaans, Syrisch en Mexicaans, maar ook het oer-Hollandse stamppotbuffet was niet te versmaden!

Iedereen is van harte welkom, u betaalt slechts een kleine bijdrage van € 4,00 en u kunt genieten van een gezamenlijke, gezellige en heerlijke maaltijd. Wilt u eens meehelpen met het bereiden van de maaltijd of het aankleden van de ruimte? Dat mag, maar het hoeft niet!

Eet u graag gezellig met andere mensen en wilt u zich laten verrassen door de wereldse gerechten van onze kok? Meld u dan aan via [email protected] of telefonisch via 06-12342434.

 

Cookieinstellingen