Futsal Winsum onderuit in eigen huis

Futsal Winsum onder druk gezet

WINSUM – Futsal Winsum heeft vrijdagavond in eigen huis met 3-5 verloren van Os Lusitanos uit Amsterdam. De nederlaag was volkomen terecht. De thuisploeg kwam geen moment lekker in de wedstrijd en creëerde te weinig kansen.

Futsal Winsum had in Amsterdam met 3-4 gewonnen en daarom was er nu ook goede hoop op een goed resultaat. De thuisploeg kwam na ruim vijf minuten ook op voorsprong. David Albert Villalta en Björn Schutter zetten samen druk. Albert Villalta kon er met de bal vandoor gaan en schoot in twee instanties raak. Hierna ging het echter bergafwaarts met de ploeg van Marc Krüger. De gasten stonden bij rust met 1-3 voor en dat kwam vooral omdat de thuisploeg geen vat kreeg op de behendige Orville Stoc. Hij nam twee treffers voor zijn rekening.

Stefan Bultena (9) probeert een Amsterdammer af te stoppen

Na rust probeerde Futsal Winsum het wel. Maar de bezoekers waren beter. David Albert Villalta leek de spanning terug te brengen, maar de Amsterdammers reageerden direct met de 2-4. Winsum poogde in de slotfase met meevoetballende keeper het tij te keren. Het mocht niet baten. De bal werd in het verlaten doel geschoten (2-5) en negen seconden voor tijd kreeg David Albert Villalta nog de gelegenheid om zijn derde van de avond te maken.