Privévoorstelling Circus Bossle voor ’s Heeren Loo Opmaat

Clown Otto maakt er een dolle boel van
Clown Otto maakt er een dolle boel van
Foto: Jannes Klaassen

BEDUM – Op donderdagochtend gaf de Duitse familiecircus Bossle een privé-voorstelling voor de cliënten en medewerkers van ’s Heeren Loo Opmaat in Bedum. Maar liefst 150 cliënten en medewerkers konden genieten van deze unieke voorstelling.

In de prachtige en sfeervolle circustent was er voor iedereen wel wat leuks te beleven. Natuurlijk was er weer een hoofdrol voor clown Otto, die al snel alle lachers op zijn hand had, maar uiteindelijk zelf door één van de cliënten in de maling werd genomen.

Iedereen zat op het puntje van zijn stoel toen een messenwerper zijn grote messen gooide naar een andere circusartiest, die tegen een deur stond. Gelukkig ging dit allemaal goed.
Een jongleur kon maar liefst 9 stoelen op zijn kin laten balanceren, een groot applaus viel hem ten deel. En ook de vuurspuwer deed het hooggeëerd publiek sidderen en beven. Ook de geitjes en pony’s die door Heidi getraind werden stalen de show met hun prachtige kunstjes.

Kortom een prachtig circus dat zeer zeker een bezoekje waard is. Het circus staat op het ijsbaanterrein in Bedum en geeft nog 3 voorstellingen: Vrijdag 5 april (17.00 uur), zaterdag 6 april (15.00 uur) en zondag 7 april om 14.00 uur.

 

Tekst + foto: Jannes Klaassen

 

Cookieinstellingen