Kabelbaan Winsum woensdag in gebruik

Foto: WinsumNieuws

De afgelopen maanden is er door het bestuur van de Stichting Speelweide Obergum-Noord weer keihard gewerkt om Speelweide Nova Zembla speelklaar te krijgen voor het nieuwe seizoen. Het terrein rondom winkelcentrum Obergon krijgt op dit moment een makeover en als onderdeel daarvan komen er allerlei nieuwe speelvoorzieningen in de speeltuin. De eerste zichtbare verandering is de kabelbaan.

Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers is tijdens NL-doet een begin gemaakt met de realisatie van deze kabelbaan die mede mogelijk is gemaakt door het Loket Leefbaarheid, Theo Pouw Groep, Hoveniersbedrijf Holwerda en Gemeente Winsum.

De ingebruikname willen we feestelijk vieren op woensdag 20 april, van half twee tot vier uur, tijdens onze jaarlijkse speeltuinmiddag. Ook dit jaar zijn er weer leuke en spannende attracties aanwezig en worden er diverse spelletjes voor de jeugd t/m 12 jaar georganiseerd. We verwachten weer enkele honderden bezoekers om er een gezellige middag van te maken. Jij komt toch ook!?

20160417_133744x

Donateur en/of vrijwilliger worden? Benader een willekeurig lid van de organisatie of stuur een e-mail naar [email protected].

Cookieinstellingen