14 juli t/m 16 juli: BRUISEND BAFLO

Foto: Persbericht

Bruisend Baflo valt inmiddels niet meer weg te denken van de jaarkalender van Baflo. Ook dit jaar zal Baflo weer bruisen gedurende een aantal dagen.

Het organisatieteam is er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen van 14 t/m 16 juli.

Naast de succesactiviteiten van vorig jaar, de COOP Bafloop (officiƫle hardloopwedstrijd van het Loopcircuit), het Oldtimer Treffen, de fietspuzzeltocht, het darttoernooi en de jeugd viswedstrijd, staan ook nog op het programma, een historische rondwandeling door Baflo o.l.v. een gids, een Bingo voor 65+ ouderen en een verrassingsmaaltijd voor de bewoners van zorgcentrum Viskenij.

Speciaal dit jaar is de vlagwedstrijd. Bewoners van Baflo en Rasquert worden gevraagd op zaterdag 15 juli de vlag uit te hangen, voor een extra feestelijk tintje. Onder de vlaggers wordt een diner van Pizzeria Giampaolo verloot.

Dankzij weer de vele sponsoren, zoals de Rabobank, de Coop, Loket Leefbaarheid Groningen en vele ondernemers en de toezegging van de medewerking van veel vrijwilligers kan het programma volgens plan uitgevoerd worden.

Met uitzondering van de COOP Bafloop, is deelname aan alle activiteiten gratis. Voor een aantal activiteiten is aanmelding vereist en geldt een beperkt aantal deelnemers, dus VOL=VOL. Zie www.bruisendbaflo.nl voor meer informatie en aanmelding.

Reacties