Alzheimer Café: “Van liefdesrelatie naar zorgrelatie”

Bij de ziekte dementie is sprake van verlies op verschillende gebieden. Ook voor naaste betrokkenen verandert er veel. Mensen met dementie steunen vaak op hun partner en/of kinderen. Daardoor verandert de onderlinge relatie. Was er eerst sprake van gelijkwaardigheid, nu komt er afhankelijkheid bij. Verandert daardoor de liefdesrelatie en de manier waarop intimiteit en seksualiteit beleefd worden?

We gaan daarover in gesprek met Ria Krabbendam, voormalig casemanager, die zich heeft gespecialiseerd in dit onderwerp.

Donderdag 19 oktober bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.

Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeenten Winsum, Eemsmond, De Marne en daarbuiten zijn van harte welkom.

U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-groningen.nl.

Cookieinstellingen