Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal in de Hoogte

Foto: Fotograaf: Rob Becker

‘Hotel Victoria’
Het hotel is het baken in de zee voor de reizende muzikant. Er zijn tijden in het leven van Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal dat zij uit de koffer leven en van hotel naar hotel trekken. Hoeveel avonden en nachten na concerten eindigen zij niet in de kleedkamer van het theater of in de hotelbar? En daar trekt Carel zijn bandoneon weer uit de koffer en slaat Juan de oude hotelvleugel open. De volgende ochtend worden ze wakker en niet zelden zijn ze vergeten waar ze ook al weer waren. Een muzikantenleven is een gek, mooi leven, dat van een ‘loco lindo’!

In ‘Hotel Victoria’ vertellen Carel en Juan Pablo het publiek aan de hand van verschillende anekdotes over hun reizen/tournees over de hele wereld. Door middel van bestaande en nieuwe, gecomponeerde muziekstukken brengen deze twee muzikanten een programma met prachtige Argentijnse folkloremuziek.

Dit theaterconcert en het gelijknamige album hebben hun naam te danken aan de tango Hotel Victoria (1906) van pianist Feliciano Latasa, geïnspireerd op het fameuze Gran Hotel Victoria te Buenos Aires. Dit roemruchte hotel was de ontmoetingsplaats van veel musici en artiesten. Zij zochten hun fortuin in de metropool die aan de vooravond stond van de grote tangorage, die de wereld zou betoveren.

 

Donderdag 12 oktober 2017 – De Hoogte, Winsum, 20.30 uur

€ 16.00 (Vrienden van de SKKW € 14.00)

Kaarten reserveren via [email protected], vanaf zaterdag 30 september bij Sporthuis Winsum in Winsum en ’s avonds aan de zaal (zolang de voorraad strekt).

 

 

 

 

Cookieinstellingen