Jan van der Horn-tentoonstelling voor het goede doel

Foto: WinsumNieuws

De Jan van der Horn-tentoonstelling toont schilderijen van Kees van der Horn. Zijn grootvader Jan is overleden aan de gevolgen van ALS en Kees schildert en verkoopt zijn schilderijen ter nagedachtenis aan zijn grootvader. Het grootste gedeelte van de opbrengst gaat naar de Stichting ALS Nederland.

Iedereen die direct, indirect, zijdelings, momenteel of in het verleden met Ezinge te maken heeft (gehad) is van harte uitgenodigd. Dorpshuis Ezinge heeft ook de vijf burgemeesters die betrokken zijn bij Ezinge (Winsum, Marum, Zuidhorn, Grootegast en Leek) gevraagd om de Jan van der Horn-tentoonstelling te komen openen. De burgemeesters van Winsum, Marum en Leek hebben ondertussen toegezegd aanwezig te zijn.

De organisatie is blij dat ze bij kunnen dragen aan deze tentoonstelling en aan de verkoop van de schilderijen ten behoeve van de stichting, die er hard aan werkt om ALS uiteindelijk te kunnen genezen. Ook is ze de betrokken burgemeesters, ook met in het achterhoofd de komende herindeling van dit gebied, uitermate dankbaar dat zij bereid zijn om deze tentoonstelling te openen.

Programma zaterdag 21 oktober 2017

14:00 Opening door de bij Ezinge betrokken burgemeesters

14:15 Mogelijkheid tot bekijken en kopen van de schilderijen en eventueel de schilder te spreken

16:00 Sluiting

Gekochte schilderijen mogen na afloop van de middag meegenomen worden.

U bent zaterdag van harte welkom in de dorpshuis aan de Nieuwestreek 33 te Ezinge.

 

Cookieinstellingen