Crimean Chamber Choir in De Poort

Foto: Persbericht

Het professionele Crimean Chamber Choir uit de Krim, onder leiding van artistiek leider en dirigent Igor Mikhailevskiy, komt eind november/begin december naar Winsum, Hasselt, Engelbert en Leek.

 

Na een zeer geslaagd concert in 2016 te Leeuwarden, met een grote publieke belangstelling, heeft het Crimean Chamber Choir besloten om meer tijd uit te trekken voor concerten in Noord-Nederland. Vanuit dat oogpunt is Stichting Klassiek Leek e.o. benaderd, meerdere concerten voor hun koor te organiseren. Op dit moment staan er vijf concerten op de rol.

De reden dat Stichting Klassiek Leek e.o. zich inspant om concerten te organiseren voor Crimean Chamber Choir, is dat het koor een deel van de gage afstaat als financiële ondersteuning voor het Kinder- en Weeshuis Ivanof in Simferopol, de Krim.

 

De start van de concertreeks is in Winsum op donderdag 30 november 2017, locatie kerkgebouw ‘De Poort’, Borgweg 36 in Winsum, aanvang concert 20.00 uur. Aan dit concert werkt mee Mannenkoor Canta Libre uit Ten Boer onder leiding van dirigent Moniek Timmer. Kaarten in voorverkoop via vanplan €12,50 aan de kerk €15,00  voor reserveringen kunt terecht op www.skleek.nl

Cookieinstellingen