Twee avonden toneel in De Hoogte

Foto: O.D.I.

WINSUM – Het is weer tijd voor toneel in zalencentrum De Hoogte. De afgelopen jaren werd er steevast in januari afgetrapt met LAOMAS uit Adorp, dit jaar zal dit gebeuren door toneelvereniging O.D.I. uit Kloosterburen en wel op vrijdag 26 januari en zaterdag 27 januari.

Ook O.D.I. trekt al enkele jaren volle zalen en is een must voor toneelliefhebbers. Zij komen dit jaar met “Morgen ben ik de bruid” op de planken. Een Groningse klucht in 3 bedrijven, geschreven door Nico Torringa.

Patrick heeft een dokterspraktijk gekocht met de financiële garantie van zijn ouders. Hij zit middenin een verbouwing, dit verloopt allemaal op rolletjes dankzij de hulp van vriend J.P, een klusjesman. Patrick is nog vrijgezel en is op menig feestje te vinden, daarom is het maar goed dat ie in de praktijk zijn assistente Lucie heeft, die ervoor zorgt dat alles gesmeerd loopt. Maar op één van de stapavondjes gaat het gigantisch mis en trekt pa zijn financiële steun in. Dit is het begin van een hoop dolle scenes, waarin de dokterspraktijk gewoon doordraait en er een oplossing moet worden gevonden voor Patricks problemen.

Kortom weer een avondje voor u waarin van alles gebeurt en niets lijkt wat het is. Kijk uit als u op de eerste rij zit……….

De zaterdagavond is al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij. De zaal gaat beide avonden om 19.00 uur open, de aanvang van het toneel is 20.00 uur.
Kaarten à € 7,50 zijn in de voorverkoop te reserveren, telefonisch (0595 442846) of via de mail ([email protected]).

ZET OOK ALVAST 10 MAART IN UW AGENDA: DAN KOMT TONEELVERENING DE KOMEDIANTEN (EENRUM) NAAR DE HOOGTE.

Reacties

article
93262
WINSUM – Het is weer tijd voor toneel in zalencentrum De Hoogte. De afgelopen jaren
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20180110/twee-avonden-toneel-hoogte/
2018-01-10T21:21:16+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/01/10174653/De-Hoogte-ODI-2.jpg
Agenda, Nieuws