Benefietconcert Shantykoor De Lopser Störmvogels

Foto: Lopser Störmvogels

LOPPERSUM – Shantykoor “De Lopser Störmvogels” organiseert op 31 maart 2018 een Benefietfestival ten behoeve van het Mart en Tinifonds.

Er zal met medewerking van een zestal koren een gevarieerd programma ten gehore worden gebracht. Naast Shantykoor “De Lopser Störmvogels” doen de volgende koren belangeloos mee aan het Benefietfestival: Amusementskoor Ratjetoe, Piratenkoor Voorwaarts Voorwaarts, Shantykoor de Magellan Singers, Shantykoor Armstrong’s Patent en Piratenkoor The Lady Pirates.

De presentatie is in handen van niemand minder dan Jaap Nienhuis, beter bekend als Jobke Nainhoes,oud presentator van RTV Noord. De opening om 10.15 uur wordt gedaan door burgemeester Rodenboog van de gemeente Loppersum.

De opbrengsten van de entreekaartjes komen geheel ten goede aan het Mart en Tinifonds (Mart & Tinifonds). Tijdens het festival kan men ook een vrijwillige donatie doen in de daarvoor bestemde donatiebus.

Omstreeks 16.00 uur wordt er een cheque met de opbrengsten uitgereikt aan Het Mart en Tinifonds. Met het Mart en Tini Fonds ondersteunt het Martini Ziekenhuis zieke kinderen en hun ouders. Zij doen dit omdat ze graag iets extra’s voor hen willen doen. Iets dat de ingrijpende ervaring van een ziekenhuisopname een beetje kleur en warmte geeft.

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Gemeente Loppersum, Loket Leefbaarheid, Kansrijk Groningen, Groningen Seaports, AH Scheffers uit Loppersum, Tuincentrum Doff-Eltariek uit Uithuizen, Peter Beereboom Licht, Geluid en Beeld uit Loppersum, Disco-n-Action uit Middelstum en DePrint uit Winsum.

Noteer dus in uw agenda!

Wanneer: Zaterdag 31 maart, aanvang 10.15 uur, entreeprijs: € 5,=

Waar: Sporthal de Boshal, Bosweg 27d in Loppersum.

 

Reacties

article
97470
LOPPERSUM – Shantykoor “De Lopser Störmvogels” organiseert op 31 maart 2018 een Benefietfestival ten behoeve
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20180313/benefietconcert-shantykoor-de-lopser-stormvogels/
2018-03-13T11:22:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/03/13110328/shantykoor-nieuw1_bewerkt-3.jpg
Agenda, Nieuws