Dansende koeien bij openingsfeest Kleikracht

Foto: WinsumNieuws

De mooiste dames van het Groninger land hebben de stalrust er weer opzitten. Ze staan te popelen om eindelijk weer vers gras te consumeren. Ze weten dat er vast weer veel mensen komen kijken wanneer ze de nieuw ingestudeerde dansjes opvoeren.

Team KleiKracht heeft, in verband met een verbouwing,  even moeten afwachten of ze mensen konden uitnodigen voor de eerste stappen, maar het is allemaal gelukt, de stal en de vernieuwde winkel gaan aanstaande zondag, 15 april open en u bent van harte welkom.

 

Om 13.30 uur gaan de koeien naar buiten, daarna gaat de vernieuwde winkel open.

In de schuur kan een kopje koffie of thee genuttigd worden. In de stal kunnen de jongste kalfjes bekeken worden en kan de lekkere kaas geproefd worden!

Kom langs en ervaar Kleikracht!

Het team KleiKracht maakt zich sterk voor streekproducten. Eten uit eigen streek heeft veel voordelen. Er zijn geen of weinig kilometers met het product gereden. Het wordt met verse ingrediënten en liefde bereid!

 

KleiKracht:

Welkom bij Biologisch Bedrijf KleiKracht

Op het platteland van Groningen, in het Reitdiepdal, boeren Martin Wiersema en Jolanda Roggeveld met hun drie kinderen op KleiKracht. KleiKracht is een biologisch melkveebedrijf en kaasmakerij met een boerderijwinkel aan huis. In de winkel wordt kaas van eigen melk en andere biologische producten verkocht.

Een rondleiding op het bedrijf is mogelijk en ook andere activiteiten worden aangeboden.
Een authentiek boerenbedrijf waar rust en ruimte voor het dier en voor de mens is.
Kom maar eens kijken!

http://www.kleikracht.nl

Reacties

article
100133
De mooiste dames van het Groninger land hebben de stalrust er weer opzitten. Ze staan
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20180412/dansende-koeien-openingsfeest-kleikracht/
2018-04-12T15:30:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/04/12152434/Koe.png
Agenda, Nieuws