Theater Pannenkoek komt naar Winsum

Foto: Theater Pannenkoek

WINSUM – Vanaf 3 mei a.s. reist Theater Pannenkoek door ons mooie Groninger land met een avontuurlijk kindertheater. Op 13 juni spelen zij in de Blauwe Schuit in Winsum.

Theater Pannenkoek bestaat uit Natalie van Eerden en Inge Bakker, samen maken ze avontuurlijke, interactieve en muzikale kindervoorstellingen voor 2 jaar en ouder, vaak aan de hand van een prentenboek. Grotendeels in opdracht van bibliotheken, scholen, kinderdagverblijven en theatertjes.

Via een post op Facebook was er gepolst of er vanuit diverse Groninger dorpen behoefte was aan kindertheater. Hier werd massaal én enthousiast op gereageerd dus nu wagen ze de gok vanuit hun thuisbasis Groningen. De dames hebben een een tiental zaaltjes gehuurd in de provincie om hun theatervoorstelling op de planken te brengen. Op woensdag 13 juni spelen ze in de Blauwe Schuit, dus kom in grote getale met uw kinderen naar deze leuke voorstelling kijken en luisteren! Het begint om ca. 15.30 uur en duurt ongeveer een half uurtje.

Op onderstaande poster ziet u de data van de gehele toer. Kunt u niet op 13 juni of wilt u niet zo lang wachten, dan is er altijd een andere mogelijkheid in de buurt. U kunt Theater Pannenkoek volgen op Facebook via http://www.facebook.com/theaterpannenkoek

Cookieinstellingen