Zingende Zondagen met Marietta Rust

Foto: PietBijmaFotografie.nl

GARNWERD/SCHIERMONNIKOOG – Marietta Rust organiseert weer een aantal Zingende Zondagen. Dit blijkt een goed en succesvol concept te zijn.

In de maand mei staan er drie van deze happenings op het programma: 6, 13 en 20 mei. Deelnemers zijn vanaf 11.30 uur welkom aan de Hunzeweg 64 te Garnwerd Als het mooi weer is, wordt er buiten in de tuin gezongen. Het zingen vindt plaats van 12.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 15.30 uur. In de tussenliggende pauze is er een lunch, die bestaat uit soep en broodjes. Er is aandacht voor stemoefeningen en eenvoudige meerstemmige liederen. Daarnaast staan er Wereldliederen op het programma alsmede Spaanse en Afrikaanse improvisaties.

Op Hemelvaartsdag 10 mei is de locatie van de Zingende Activiteit Schiermonnikoog. We verzamelen dan om 11.00 uur bij Hotel Van der Werff. Vandaar wordt zingend om de Westerplas gewandeld. Dit programma eindigt om 15.00 uur. Voor degenen, die willen blijven logeren, kan er een slaapplaats worden geregeld.

Opgave vooraf is gewenst via email [email protected] of telefonisch op 06-48695055. Deelname bedraagt  €15,00 per persoon.

Als het mooi weer is vindt de Zingende Zondag van 20 mei ook plaats op Schiermonnikoog. Vooraf informeren is dan ook aan te raden!

.

Cookieinstellingen