Presentatie `Dans het Leven` van dansproject Courage 65+

Foto: Stichting Podium

WINSUM – Het in maart gestarte programma “Eigentijdse Dans” voor 65+ wordt op zaterdag 26 mei afgesloten met een bijzondere presentatie, waarin de dansers u graag meenemen naar een andere wereld.

In maart is Laway Arts uit Kantens in samenwerking met Stichting Podium uit Winsum gestart met dit dansprogramma voor 65+ers in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum. De dansers hebben hard geoefend en laten graag hun kunnen aan u zien tijdens een optreden in de Blauwe Schuit.

Courage staat voor moed om door te gaan en actief te blijven bewegen als je ouder wordt. Door middel van eigentijdse dans en improviseren op muziek hebben de dansers o.l.v. dansdocent Pierik L’Istelle op basis van zelf gekozen thema’s, zoals verwondering, vrijheid, stroming, dankbaar, liefde, power, vuurvogel, sleutel, lindeboom, kracht, honger, contact, natuur, leven, familie, verbinding en ….. een bushokje, een choreografie gemaakt. De bijzondere dans scenes nemen u mee naar een andere wereld.

Kaarten kosten € 5,00 en kunnen gereserveerd worden via de email op [email protected].

De voorstelling vindt plaats in de Blauwe Schuit in Winsum en begint om 20.30 uur.

Voor de presentatie onder de paraplu van het cultuurpodium Parels van het Noorden in Kantens op vrijdag 1 juni a.s. kunnen kaarten gereserveerd worden via www.parelsvanhetnoorden.com.

 

Cookieinstellingen