Gospelkoor Onze Opdracht speelt Spiegels

Foto: www.onzeopdracht.nl

MIDDELSTUM – Op zondag 10 juni speelt gospelkoor De Opdracht uit Dwingeloo een unieke musical in de Hoeksteenkerk.

Het is de jeugdraad van de Hoeksteenkerk opnieuw gelukt om dit gospelkoor naar Middelstum te halen.  Een klein lustrum want het is de vijfde keer dat de populaire en bekende koor naar Middelstum komt om een geheel zelf geschreven en geregisseerde musical op te voeren.  Annemiek Jansma vertelt ons: “We zijn blij dat het ons gelukt is om dit koor opnieuw hierheen te halen. We hebben ze al in begin 2017 geboekt. Ze zitten nu al tot ver in 2019 volgeboekt met optredens in heel Nederland”.

Deze keer komt het koor met de musical “De Spiegels” naar Middelstum.  In een ruim uur durend programma, opent “de Spiegel” een vat vol gelijkenissen. Eén voor één komen er verhalen van Jezus tevoorschijn. Door zang, muziek, toneelspel, teksten en beelden op het beamerscherm en lichteffecten, worden verschillende bekende verhalen bezongen en uitgebeeld.  Wie denkt dat het alleen maar gaat over dingen van vroeger, die vergist zich. Ook mensen van nu mogen in de spiegel kijken en ontdekken dat het in Gods Koninkrijk vaak heel anders gaat dan bij ons gebruikelijk is. Gelukkig maar!

Een aansprekende musical waarbij iedereen persoonlijk kan ontdekken welke betekenissen verborgen zijn in uiteenlopende gelijkenissen. Jezus spiegelde verhalen aan het dagelijkse leven, om zo Gods bedoeling aan de mensen duidelijk te maken. Kijk maar goed, en spits je oren!

De musical wordt gehouden op zondag 10 juni in De Hoeksteenkerk (Burchtstraat) in Middelstum en het begint om 10.00 uur. Iedereen is welkom. Er wordt alleen een collecte gehouden voor de onkosten.

 

Cookieinstellingen