PREMIÈRE van ‘In Tweestrijd’ en ‘Overleven’ door Theatergroep Raamwerk

Foto: persbericht

WINSUM – Op zaterdag 16 juni 2018 om 20.00 uur speelt Theatergroep Raamwerk ‘In Tweestrijd’ en ‘Overleven’ in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum.

In Tweestrijd naar “Een bruid in de morgen” van Hugo Claus onder regie van Hanneke van der Molen

In het gezin Pattini probeert iedereen zo goed en zo kwaad als het kan te overleven. De ouders willen door het arrangeren van een huwelijk tussen Thomas en nicht Hilda hun financiële problemen oplossen. Andrea verzet zich daar met hand en tand tegen. De komst van Hilda drijft voorgoed een wig in de liefdesband tussen broer en zus. Lang gekoesterde illusies spatten uiteen.

Overleven, onder regie van Laura Dekker.

Iets verloopt hier niet zoals het hoort. Het sijpelt door mijn lijf en leven heen. Ik ben overleden. Dat is geen werkelijkheid. Of wel? Ik kan niet eten, ik kan niet slapen. Ik wil de herinnering vasthouden. Iemand was hier en was hier. Iemand was hier. Maar nu gaat het goed met je? Niet slecht, dank je.

Kaarten kosten € 12,50 euro en kunnen gereserveerd worden via http://www.tgraamwerk.nl/contact

De voorstellingen zijn mede mogelijk gemaakt door: Kunstraad Groningen, Medisub B.V, Franse Lente en Vrienden van Theatergroep Raamwerk. Met speciale dank aan Theater De Steeg.

Cookieinstellingen