Sponsorhike Scouting Vinchem

Foto: persbericht

WINSUM – Op zaterdag 2 juni a.s. organiseert Scouting Vinchem een sponsorhike om geld in te zamelen voor het opknappen van het scoutinggebouw.

De sponsorhike start bij het scoutinggebouw aan de Medenerlaan 2 te Winsum. Traditiegetrouw zal eerst de opening van de opkomst om 9:00 uur gehouden worden met het hijsen van de vlag en het benoemen van de Welpenwet en de Scoutswet. Gevolgd door het aankondigen van de start door wethouder Bert Westerink, die tevens deelneemt aan de hike. De Welpen lopen maximaal 25 kilometer en de Scouts maximaal 35 kilometer.

Scouting staat voor uitdaging! Bij scouting worden de leden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Het scoutinggebouw is echter aan een grondige renovatie toe! Om leuke en spannende activiteiten aan onze leden te kunnen blijven bieden, zal het gebouw goed en snel moeten worden aangepakt.  De plannen voor de renovatie van het gebouw zijn: het gebouw verstenen en het plaatsen van een nieuw dak om het gebouw onderhoudsvriendelijker en klimaatneutraler te maken. Daarnaast willen we de lokalen voorzien van nieuwe vloeren en willen we een uitbreiding van het gebouw, waarmee we elke speltak zijn eigen ruimte kunnen bieden.

Kom ook onze deelnemers aanmoedigen bij de start!

Cookieinstellingen