Repair Café met vakantie

Foto: persbericht

WINSUM – Het Repair Café Het Hogeland in Winsum had afgelopen zaterdag zijn laatste openstelling voor de zomerstop.

Ook de vrijwilligers behoeven af en toe wat “mental repairs” en gaan de nodige vakantievitaminen opdoen om straks weer volop voor u klaar te kunnen staan. Op 25 augustus zijn ze er weer!

Afgelopen zaterdag werden er weer diverse apparaten en kledingstukken gerepareerd. Een broodbakmachine, koffiezetapparaat en fiets kwamen voorbij om te repareren, maar ook broeken en een jas. In oktober gaan we ook weer meedoen met de fietsverlichtingsactie.

Kent u ons nog niet?  We bestaan inmiddels al vijf jaar. Kom eens een kijkje nemen en/of neem iets mee wat gerepareerd moet worden. Ongeveer 10 keer per jaar zijn wij geopend op zaterdagmorgen. Voorbeelden van wat u ter reparatie kunt aanbieden: huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed. Alle spullen en kleding moeten wel schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk het te vervangen materiaal direct mee te brengen.

Het Repair Café is voor iedereen toegankelijk en gratis. We zijn uiteraard blij met uw vrijwillige bijdrage na uw bezoek; deze bijdrage helpt het initiatief mogelijk te houden. Op de website Repaircafehhl.nl kunt u de openingsdagen vinden en allerlei extra informatie vinden. Ook via de facebookpagina https://www.facebook.com/RepairCafeHHL/ kunt u ook met ons in contact komen. Er zijn volop gratis parkeermogelijkheden dichtbij.

Koffie, thee en vrijwilligers staan klaar! Graag tot ziens en het Repair Café wenst u een fijne zomervakantie!

Cookieinstellingen