Yoga-tocht van Stad tot Wad

Foto: persbericht

Op mini-sabbatical aan de Waddenzee

HET HOGELAND – Op zaterdag 21 juli a.s. organiseert reisbureau Tour de Wadden samen met Balans Kompas een bijzondere yoga tocht van de stad Groningen naar het Wad. Opstappen is op de Grote Markt. Met een oude Volkswagen T2 bus worden de deelnemers naar het Wad gebracht bij Lauwersoog. Dé plek om je hoofd helemaal leeg te maken. Een yoga sessie aan het Wad voelt als een heuse mini-sabbatical.

De deelnemers worden op ludieke wijze van Stad naar Wad gebracht. Maximaal 8 personen nemen om 9.30 uur op de Grote Markt plaats in de VW T2 oldie uit ’69. Een uur later staan we aan het magische Wad”, vertelt Rens Kalsbeek van Tour de Wadden. “Na een verse fruitshake worden de yogamatjes uitgerold vlakbij de Waddenzee”.

De Waddenzee is in 2009 door UNESCO tot Werelderfgoed uitgeroepen en is dé plek waar de elementen wind, water en lucht in hun puurste vorm samenkomen. Alle zintuigen staan op scherp: voelen, ruiken, proeven (zilte lucht) en kijken. “Yoga lerares Petra Weel van Balans Kompas weet als geen ander wat het Wad doet voor geest en lichaam”, aldus Kalsbeek.

De yoga tocht van 21 juli is de eerste in een reeks van vier: de volgende tochten staan gepland op zaterdag 8 september, zondag 16 september en zaterdag 22 september.

De kosten voor deelname zijn € 50,00 p.p. Deze prijs is inclusief vervoer van stad naar Wad v.v., een yogasessie van 1,5 uur, een fruitshake, biologische thee en koek nadien. De tour duurt ca. 4,5 uur.

Opgeven via: http://www.tourdewadden.nl/yoga

Cookieinstellingen