Vertier voor jong en oud tijdens kermisweekend in Adorp

Foto: Auwert Postmus

ADORP –  De 93ste Adorper kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 augustus.

Het feestweekend van de plaatselijke Vereniging van Volksvermaken gaat traditiegetrouw op vrijdagmiddag van start met een gratis kinderactiviteit. Gedurende het hele kermisweekend zijn er naast de kermis zelf tal van andere activiteiten in het dorp. Tevens zal het jaarlijkse Trike Treffen Adorp plaatsvinden.

Het kermisweekend wordt op vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur geopend met een spetterende Kindervoorstelling. De Ballonnenman Pieter Engen komt met zijn “Balonnenshow”. De kinderen worden constant betrokken bij de voorstelling. Tijdens de show vermaakt Ballonnenman Pieter de kinderen met acts en goocheltrucs die allemaal betrekking hebben op ballonnen. Na afloop van de voorstelling is er voor de kinderen een glaasje ranja met wat lekkers en gaan de attracties op de kermis open.

Foto: Auwert Postmus

Trike Treffen Adorp: Kom je om zaterdag om 12.30 uur, dan kun je ook gelijk het imposante vertrek van een lange stoet trikers meemaken. Al voor de 16e keer kampeert een grote groep trikers tijdens de Adorper kermis naast het feestterrein. Adorp een klein dorp, maar groot in het samen feest vieren. Van jong tot oud van groot tot klein. En of je nu een Triker bent een Adorper of iemand van buitenaf, het weekend van de Kermis en TTA zijn we één en vieren we gezamenlijk een mooi feestje. Aldus Miep, organisator.

Muziek: Op de vrijdagavond begint om 22:00 uur met Feestband Solidair. Goede muziek gecombineerd met een flinke dosis lol maken Feestband Solidair één van de leukste feestbands. De jongens van Solidair raken met hun ervaring en enthousiasme precies de juiste snaar om samen met het publiek een feestje te bouwen. Op de zaterdagavond om 22:00 uur, zal “TEN SPEED” op het grote podium aantreden om traditiegetrouwe een feestje te bouwen. Al sinds 1986 is TEN SPEED een graag geziene coverband in het Noorden. Feesttenten, bruiloften, bedrijfsfeesten en kroegen, kortom alles waar het dak eraf kan is hun werkgebied.

Het kermisweekend wordt op de zondagmiddag vanaf 15.00 uur afgesloten met een optreden van “Zanger Richard’. De Groningse zanger kreeg de liefde voor muziek al jong van huis uit mee. Vanaf zijn 10e zong hij elke zaterdag in het winkelcentrum “Paddepoel” als straatzanger. Nog steeds weet hij van ieder optreden een groot feest te maken, dus zorg dat je erbij bent!

Het hele programma van de Adorper kermis is terug te vinden op www.adorp.com/vvvnieuws en www.facebook.com/vvvadorp

Reacties

article
115014
ADORP –  De 93ste Adorper kermis vindt dit jaar plaats van vrijdag 10 tot en
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20180806/vertier-jong-en-oud-tijdens-kermisweekend-adorp/
2018-08-06T15:26:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/08/06150426/persfoto-2.jpg
Agenda