Schildercursus voor kinderen “De grappen en grollen van Jeroen en Pieter”

Foto: openbaar domein

WINSUM – Na het succes van de creatieve zomerworkshops start beeldend kunstenaar Tabitha Brouwer in oktober een teken en schildercursus voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Vanaf 13 oktober start de cursus op zaterdagmiddag van 13:30-15:30 uur in het atelier van Marleen Bakker en Renate Martini in Cultureel Centrum de Blauwe Schuit in Winsum. Vanaf 19 oktober start de cursus op de vrijdagmiddag 15:30-17:30 uur in Tabitha haar eigen kunstenaarsatelier in Winsum.

De grappen en grollen van Jeroen en Pieter.

“We gaan terug in de tijd, naar de late middeleeuwen waarin Jeroen Bosch en Pieter Bruegel leefden. Zij werden omringd door ridders, koningen, jonkvrouwen en boeren. Het landschap bestond uit molens, hooiwagens, kastelen en kerken en tussendoor komen er vreemde snuiters, monsters en angstaanjagende wezens voorbij.”

“In deze cursus kun je helemaal je fantasie kwijt en leer je hoe je je eigen wereld kunt scheppen op papier”, aldus beeldend kunstenaar Tabitha Brouwer.

Wil je meedoen? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar [email protected] en geef daaarbij aan of je de vrijdag- of zaterdagmiddag meedoet.

De workshop bestaat uit 5 lessen en kost € 65,= Euro per deelnemer, dit is inclusief materiaal.

Cookieinstellingen