Benefietconcert de Bazuin voor Sulawesi

Foto: De Bazuin

WINSUM –  Terwijl Nederland nog genoot van een lange nazomer, heeft zich eind september op Sulawesi (Indonesië) een grote ramp voltrokken. De omvang van de ramp wordt langzaam maar zeker duidelijk: 1.400 doden, 50.000 ontheemden en 191.000 mensen die dringend humanitaire hulp nodig hebben.

Het zal u niet ontgaan zijn dat de Samenwerkende Hulporganisaties zijn gestart met het inzamelen van geld voor deze hulpverlening.  De Bazuin wil hier graag een steentje aan bijdragen door van het concert, dat op 3 november a.s. in de Centrumkerk in Winsum gehouden wordt, een benefietconcert te maken. De Bazuin doneert een deel van de inkomsten uit de kaartverkoop aan De Samenwerkende Hulporganisaties (Giro 555). Daarnaast zal er op 3 november een collecte worden gehouden voor hetzelfde doel.

Anders dan u van De Bazuin gewend bent, is de aanvangstijd, aangezien ook het opleidingsorkest Twister deelneemt aan het concert, beginnen we om 19.30 uur.

Vóór de pauze speelt Twister onder leiding van Stefan de Groot, na de pauze neemt het groot orkest onder leiding van Henk Smit het over.  Twister heeft in juni meegedaan aan een concours op Borkum en heeft hier de eerste prijs behaald in de vijfde divisie. Met 87,5 punten hebben ze die dag het hoogst aantal punten gehaald van alle orkesten die meededen in de 4e en 5e divisie. Een topprestatie! Laat u verrassen door Twister. Ze spelen onder andere een medley van Abba. Bekende liedjes, die u waarschijnlijk moeiteloos mee kunt zingen.

Zoals gezegd is na de pauze de beurt aan het grote orkest van De Bazuin. Op het programma staat o.a. een concoursstuk, genaamd “Land of wind and water”, gecomponeerd door Jan de Haan. Daarnaast een prachtige vertolking van “Gabriella’s Sang” uit de film “As it is in heaven”. Emma de Haas speelt de solo in de klassieker “Cry me a river” uit 1953.

We begroeten u graag bij ons concert! Nog even de feiten op een rijtje:

Wanneer? Zaterdag 3 november, aanvang 19.30 uur
Waar? Centrumkerk, Hoofdstraat W 36, Winsum
Kaarten à € 7,50 verkrijgbaar via Hijlkema Mode en Wonen, Geert Reindersstraat 2, Winsum of online via http://www.bazuin-winsum.nl

 

Reacties

article
121625
WINSUM –  Terwijl Nederland nog genoot van een lange nazomer, heeft zich eind september op
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20181011/benefietconcert-de-bazuin-voor-sulawesi/
2018-10-11T13:23:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2016/10/11170045/De-Bazuin-uitgelicht.jpg
Agenda