Repair Café Winsum 24 november “de laatste van 2018”.

Foto: repaircafé winsum

WINSUM – Wij gaan het jaar 2018 afsluiten op 24 november met de dan laatste openstelling dit jaar. Wederom besteden we weer aandacht aan een goede fietsverlichting.

Met deze donkere dagen is dit erg belangrijk in het verkeer. Voor jong en oud. Heb jij behoefte aan hulp om dit goed voor elkaar te krijgen? Kom dan tussen 10.00-12.30 uur zijn wij open én niet alleen om uw fiets herfstklaar te maken!

Kent u ons nog niet na 5 jaar?  Kom dan eens kijken, help met repareren en of biedt iets te herstellen aan, waar u zelf niet in slaagt. Jong, oud of arm, rijk: het maakt ons niet uit en behoeven het ook niet te weten. Iedereen is welkom. Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn bijvoorbeeld huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed. We hebben inmiddels een brede ervaring. Alle spullen en kleding moeten wel schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk het te vervangen (nieuwe) materiaal direct mee te brengen. Al meer dan 5 jaar is het Repair Café Het Hogeland in Winsum actief.  Repareren is goed voor het milieu: vermindering gebruik grondstoffen en minder afval. Zeker 10 keer per jaar zijn wij geopend op zaterdagmorgen.

Van de ANWB was de oktobermaand de maand van de actie “ik wil gezien worden”. De ANWB heeft ons ook dit jaar weer van materialen voorzien om fietsverlichting te repareren. Omdat er nog steeds fietsers rondrijden zonder verlichting, gaan we ook deze openstelling gewoon door met deze actie. Dus: komt u er gebruik van maken?

Het bezoek aan het Repair Café is vrij voor iedereen toegankelijk, anoniem en gratis. Een vrijwillige bijdrage na het bezoek waarderen wij. Deze bijdrage helpt het initiatief mogelijk te houden. Op de website www.Repaircafehhl.nl kunt u de openstellingsdagen vinden en allerlei extra informatie vinden. Via de gelijknamige facebookpagina kunt u ook met ons of anderen in contact komen. Ook zijn wij op Twitter te volgen via @RepairCafeHHL.

Er zijn dichtbij volop gratis parkeermogelijkheden. Koffie, thee en vrijwilligers staan voor u klaar!

Dit alles op Het Hooge Heem 75 te Winsum bij COSIS (NOVO). Wilt u meer weten of op de hoogte blijven?

 

Het Repair Café Het Hogeland wordt mede mogelijk gemaakt door het Loket Duurzaamheid en Kansrijk Groningen.

 

Reacties

article
125824
WINSUM – Wij gaan het jaar 2018 afsluiten op 24 november met de dan laatste
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20181122/repair-cafe-winsum-24-november-de-laatste-van-2018/
2018-11-22T11:47:06+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2018/04/16173855/Repaircaf%C3%A9-Winsum-logo.png
Agenda