Nieuwjaarsconcert de Bazuin

Foto: WinsumNieuws

WINSUM – Muziekvereniging De Bazuin luidt het jaar 2019 in met een sprankelend nieuwjaarsconcert. In plaats van het bijna traditionele kerstconcert heeft De Bazuin er dit jaar voor gekozen om een nieuwjaarsconcert te geven en wel op zaterdag 5 januari in De Poort, Winsum.

Speciale gast is Wilma Jongsma, hobosoliste. Wilma Jongsma (1992) is afkomstig uit Friesland. Zij soleerde bij verschillende orkesten en daarnaast maakt ze deel uit van de Orkest Master van het Residentie Orkest.
Tijdens het concert zal Wilma onder begeleiding van het orkest van De Bazuin enkele stukken ten gehore brengen, waaronder een Disney’s Love Medley.

Verder zal de avond worden gevuld met vooral feestelijke muziek. Een greep uit het programma: de Radetzki Mars, bekend van het Nieuwjaarsconcert door het Wiener Philharmoniker, een Tribute to Joe Cocker en het stuk Hercab met solisten Myrthe Poelstra (altsaxofoon en Johnny Baron (baritonsaxofoon).

Kom op 5 januari naar De Poort om samen met De Bazuin en Wilma Jongsma het nieuwe jaar in te luiden.  Het concert begint om 20.00 uur.

Kaarten (€ 12,50, donateurs € 10,00) zijn verkrijgbaar bij Hijlkema Mode en Wonen, G. Reindersstraat 2 en via de website http://www.bazuin-winsum.nl

 

Cookieinstellingen