Zing je warm in Saaxumhuizen

Foto: HogelandNieuws

SAAXUMHUIZEN – Op kerstavond is er weer ‘Zing je warm’ in de middeleeuwse kerk van Saaxumhuizen. Organist Dirk Molenaar uit Eenrum zal een klein uur lang de bekende kerstliederen begeleiden vanachter het Van Oeckelenorgel. 

Het jaarlijkse samen zingen in de met honderden waxinelichtjes sfeervol verlichte en onverwarmde kerk werd in het verleden goed bezocht.

Vanuit de wijde omtrek komen velen, oud en jong, naar een van de kleinste dorpen op het Groninger Hoogeland om in een ongedwongen sfeer een ouderwets Kerstgevoel te beleven. Levensovertuiging is niet van belang, iedereen is van harte welkom. Aanvang: 19.30 uur, kerk open om 19.00 uur. Na afloop is er warme chocolademelk met wat lekkers erbij alvorens u weer door de kou (?) huiswaarts keert. De afgelopen jaren werd Zing je warm druk bezocht. Het aantal zitplaatsen in de kerkbanken is echter beperkt. Om reden van veiligheid kan dit niet worden uitgebreid. De organisatoren vragen hiervoor uw begrip. Wees er dus op tijd bij!! Wij wensen iedereen hierbij alvast hele fijne dagen toe!

Cookieinstellingen