Alzheimer Café Winsum e.o. “Hulp bij dementie, wat doet de casemanager ?”

Foto: WinsumNieuws

WINSUM – Wanneer iemand geheugenklachten heeft of te horen krijgt dat hij dementie heeft, dan roept dat veel vragen en onzekerheden op. De casemanager dementie wordt dan vaak ervaren als de steun en toeverlaat. Ook wanneer er verder geen hulp nodig is, kan de casemanager veel betekenen.

Jellie de Roo is onze gast, zij is casemanager dementie van TSN en zal vertellen wat de casemanager doet en welke ondersteuning zij biedt. Ze zal uitleggen wie voor casemanagement dementie in aanmerking komen en hoe zij ingeschakeld kan worden.

Donderdag 21 februari bent u vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.

Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom. U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728. Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website http://www.alzheimer-groningen.nl.

 

Reacties