The Billy Joel Experience in De Hoogte

Foto: Youtube

Billy Joel behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman”.

Maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience. Klik hier voor promofilmpje 2018.

Alexander & 003

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv beginnend bij meest prestigieuze pianobars en doorlopend tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast. Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten. Na 5 jaar vond dit team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Unaniem werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

Datum: 6 april 2019 Locatie: De Hoogte, Kerkpad 8 Winsum
Aanvang: 21.30 uur, zaal open: 20.30 uur
Entree: € 16,- Tickets: Bestel online hier. Voorverkoop adres: Sporthuis Winsum, Onderdendamsterweg 9, 9951 EV Winsum

Meer te doen in De Hoogte

ABBA Tribute, 15 februari. De kaarten vliegen de deur uit. Alleen nog via De Hoogte te verkrijgen en on-line te bestellen: klik hier. Wees er snel bij: Vol=Vol

Toneel door O.D.I. uit Kloosterburen, 22 en 23 februari. Kaarten verkrijgbaar bij Sporthuis Winsum en De Hoogte.

Toneel door De Komedianten uit Eenrum, 16 maart. Reserveren via de Hoogte 7,50 euro voorverkoop 0595-442846

Laatste tip; Tim Knol 16 februari en Stephano Keizer 12 april. Kaartverkoop via Sporthuis Winsum en ​www.skkw.nl

Genoeg te beleven in De Hoogte, zet het in uw agenda!

 

Cookieinstellingen