Toneelvereniging ODI twee avonden in De Hoogte

Foto: ODI Kloosterburen

WINSUM – Toneelvereniging ODI uit Kloosterburen staat dit weekend twee keer met  ‘k Heb d’r niks gain verlet om, as dat mor wais! op de planken. De klucht in vier bedrijven, geschreven door Nico Torrenga en geregisseerd door Johan Brokken is te zien in zalencentrum De Hoogte.

Aaltje Beerepoot wil met vakantie, maar nu eens niet naar de camping, dus heeft ze een all inclusive reis naar Egypte geboekt. Berend wil hier eigenlijk niets van weten, het begroot hem vreselijk dat zijn “Kippie” niet van stal komt. Daar komt ook nog eens bij dat het hotel helemaal niet zo luxe is zoals het in de brochure is beschreven, dus Berend wil kruipend wel weer naar huis.
Aaltje laat haar de kop niet gek maken en probeert er het beste van te maken, maar dan koopt ze een Egyptisch  beeldje van een mooie man voor haar verzameling, maar of dit nu zo’n goeie zet was??

Een doldwaze klucht die weer voor een avondje lachen, gieren brullen staat.

Datum: vrijdag 22 en zaterdag 23 Februari in de Hoogte Winsum
Aanvang; 20:00 uur, zaal open 19:00 uur

De kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen bij Sporthuis Winsum. Mensen van veraf kunnen reserveren door een mailtje – met naam en gewenste aantal kaarten – te sturen naar De Hoogte. Reserveer hier 

Reserveer snel om teleurstelling te voorkomen, VOL IS VOL.

Cookieinstellingen