Q-Music Foute Uur XL met It All Started In The Nineties

Foto: HogelandNieuws

WARFFUM – Zaterdag 16 maart wordt in de Op Roakeldaishal in Warffum het Q-Music Foute Uur XL Party gehouden. Hoe fouter, hoe beter !!

Was de eerste editie 2 jaar geleden even aftasten, vorig jaar waren De Lawineboys te gast. “Vooraf was iedereen enthousiast, maar het ‘live-optreden’ – waarvan ook veel van de band werd gedaan – viel iets tegen. Jammer, zoiets weet je niet van te voren. Gelukkig zorgde de DJ uiteindelijk nog voor een geslaagde avond”, aldus Reinder Torrenga, initiatiefnemer en medeorganisator van het feest.

Herinneringen.. Feest.. Energie.. It All Started In The Nineties!

Dit jaar heeft de organisatie ‘It All Started In The Nineties’ – ze stonden ook al in de Megatent op de Zwarte Cross – weten te strikken. Een goede keus, als je de recensies over deze party-act leest. Een zekerheidje voor een fantastische avond.
‘IASITN’ speelde vorig jaar op GrasPop en zette de hele tent op z’n kop. Hits uit de jaren ’90 passeren de revue, aangevuld met visuele ongein. Voor een ieder, die bewust de 90-er jaren heeft meegemaakt, komen er ongetwijfeld herinneringen boven uit die tijd. Ook de jongere jeugd – mits een beetje goed opgevoed – zal het muziek ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Niet meezingen en/of niet mee springen zal dan ook zeker niet lukken deze avond.

Reacties