Kraamhouders gezocht voor MidZomerBraderie Sauwerd

MidZomerBraderie 2016
Foto: Auwert Postmus

SAUWERD – Op 22 juni wordt het begin van de zomer gevierd met de derde editie van de MidZomerBraderie. Kraampjes waar je heerlijk langs kunt struinen, straattheater, kunst en een snufje zelfgemaakt, een plein vol gezelligheid, muziek én lekker eten.

Voor de braderie zoekt de organisatie kraamhouders. Lokaal & Lekker, Hip & Handgemaakt zijn de sleutelwoorden van deze veelzijdig leuke markt. Daar wil je staan, met je waar! De braderie wordt gehouden van 11 tot 17 uur, in de pittoreske oude kern van Sauwerd.

De inschrijving voor de kraamhouders is geopend. Opgeven kan hier.

Het belooft een geweldige dag te worden. Als de kramen worden opgeruimd zwelt de gezelligheid op het plein aan, met live jarenvijftigmuziek en het eerste enige echte Sauwerder eetplein. Tot acht uur kun je genieten door bij verschillende kramen je avondmaal bij elkaar te scharrelen.


Het programma is bijna rond. Kunstvloed doet mee en Sauwerd Beweegt – de lokale sportweek – heeft dan haar laatste sportieve dag. De dag barst van voor tot achter van de activiteiten! Nieuwtjes en de laatste info kan je vinden op de website en op de facebookpagina . Halverwege juni wordt het volledige programma ook huis-aan-huis bezorgd in Adorp, Wetsinge en Sauwerd. Vragen? Mail naar [email protected].

Reacties

article
133748
SAUWERD – Op 22 juni wordt het begin van de zomer gevierd met de derde
https://winsum.nieuws.nl/agenda/20190313/kraamhouders-gezocht-voor-midzomerbraderie-sauwerd/
2019-03-13T23:49:54+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/382/2019/03/13234650/MZB-Sauwerd-3.jpg
Agenda, Nieuws