Repair Café Winsum viert 6-jarig bestaan op 30 maart

Foto: repaircafé winsum

WINSUM – Op 30 maart kunnen we terugkijken op 6 succesvolle jaren Repair Café te Winsum.

Sinds 2013 repareren wij als vrijwilligersorganisatie 10 keer per jaar reparatie en herstelacties uit aan alles dat wordt aangeboden. En dat is best heel veel en heel gevarieerd. Met deze inzet gericht op repareren en herstellen verlengen we de levensduur en daarmee beperken we het gebruik van grondstoffen.

Ondanks dat we al 6 jaar bestaan weet nog lang niet iedereen in Winsum en directe omgeving van ons bestaan. Maandelijks komen er nog steeds nieuwe bezoekers binnen die blij verrast zijn met ons initiatief. Om onze naamsbekendheid te promoten zullen we 6 april ook op de duurzaamheidsmarkt staan in Winsum.

De toegang tot het Repair Café is vrij voor iedereen toegankelijk en de acties gratis. Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn als voorbeelden huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed. Alle spullen en kleding moeten wel schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk vervangingsmateriaal direct al mee te brengen.

Het Repair Café Het Hogeland in Winsum heeft een vaste plaats verworven als organisatie die hulp biedt aan dorpsgenoten die zaken gerepareerd willen hebben. Dat we daarmee ook een bijdrage leveren aan meer saamhorigheid is waardevol in een tijd van toenemende eenzaamheid.

Komt ook op 30 maart en daag ons uit met uw te repareren klus. Wij zijn er van 10.00-12.30 uur, bij COSIS, het Hooge Heem 75, Winsum.
Koffie en thee staan klaar, en deze keer ook taart (op=op)!

Meer weten? Kijk dan op de site: www.repaircafeHHL.nl.

Cookieinstellingen