Repair Café Winsum gaat op 25 mei het voorjaar tegemoet

Foto: RCHHL

WINSUM – Na de geannuleerde openstelling op Koningsdag is er op 26 mei weer Repair Café te Winsum.  Met het voorjaar in volle bloei, is het de tijd om te zorgen dat uw tuingereedschap en vervoersvoorzieningen bruikbaar zijn. Wij hopen u te zien en te kunnen helpen.

De toegang aan het Repair Café is vrij voor iedereen toegankelijk en is gratis.

Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn als voorbeelden huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed. Alle spullen en kleding moeten schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk het te vervangen materiaal direct al mee te brengen.

Het Repair Café Het Hogeland in Winsum heeft een vaste plaats verworven als organisatie die hulp biedt aan dorpsgenoten die zaken gerepareerd willen hebben. Met vrijwillige inzet gericht op repareren en herstellen, kunnen wij u daarbij helpen. Hiermee verlengen we de levensduur en daarmee beperken we het gebruik van grondstoffen. Dat we daarmee ook een bijdrage leveren aan meer saamhorigheid is waardevol in een tijd van toenemende eenzaamheid.

Dus kom ook op 25 mei. Wij zijn er van 10.00-12.30 uur, bij COSIS, het Hoogeheem 75, Winsum.

De opvolgende openstelling is 29 juni.

Meer weten? Kijk voor actuele informatie op www.repaircafeHHL.nl

Koffie en thee staan klaar!

Cookieinstellingen