Laatste Repaircafé voor de zomer

Foto: repaircafé winsum

WINSUM – Hebt u ook op het Hogelandster Afvalfestival rond gelopen? Misschien heeft u ons daar ook gezien en of gesproken. Daar hebben we niet gerepareerd, maar op 29 juni doen we dat wel. De laatste keer vóór de zomervakantie.

Hoe fijn is het als uw tuingereedschap en bv vervoersmiddelen als fietsen en rollators klaar zijn om te gebruiken? Wij houden van repareren en willen u heel graag helpen.

Het Repair Café is voor iedereen toegankelijk en is gratis. Koffie en thee staan klaar! Wat u ter reparatie of herstel kunt aanbieden zijn als voorbeelden huis-, tuin-, keuken-, beeld-, geluidapparatuur, fietsen, kleding, textiel, gordijnen en speelgoed.  Alle spullen en kleding moeten schoon zijn. Het laten repareren is op eigen risico en u dient zelf zo mogelijk het te vervangen materiaal direct al mee te brengen. Wij hebben wel iets op voorraad maar lang niet alles.

Het Repair Café Het Hogeland verlengt de levensduur van uw materiaal en daarmee beperken we het gebruik van grondstoffen en dat is goed voor een duurzamere wereld.

Dus kom ook op 29 juni. Wij zijn er van 10.00-12.30 uur, bij COSIS, het Hooge Heem 75, Winsum. De eerstvolgende openstelling hierna is zaterdag 31 augustus.

 

Heeft u zin om ons team te versterken? We zijn op zoek naar iemand die goed met textiel om kan gaan. Kom dan gerust eens kennismaken en de sfeer en koffie proeven.

Meer weten? Kijk voor actuele informatie op http://www.repaircafehhl.nl. Deze site is al bijna 40.000 keer bezocht.

 

Cookieinstellingen