Maisdoolhof in Saaxumhuizen weer geopend

Foto: FB-pagina

SAAXUMHUIZEN – Afgelopen zaterdag werd het Maïsdoolhof in Saaxumhuizen voor de veertiende keer geopend!

Het Maïsdoolhof heeft jaarlijks een ander thema. Dit jaar is het thema:” Dieren in en om de sloot”. In het doolhof staan hokjes met vragen opgesteld. Lukt het jou om al deze hokjes te vinden? Of beantwoord jij alle vragen goed? Dan ontvang jij het Bloemenboerderij Maïsdoolhof Diploma! Inmiddels is het maïs hoog genoeg om lekker in rondt te dwalen.

Voor de allerkleinsten is er een Kabouterdoolhof aangelegd. Als zij alle kabouters hebben gevonden, krijgen zij een heus kabouter diploma. Tot slot kun je komen Klompgolven tussen de velden met zonnebloemen of komen Boerenbowlen met uitzicht over de landerijen.

Na afloop kun je uitrusten op ons terras, terwijl de kinderen lekker rondrijden op de vele skelters, steps en ligfietsen. Of neem je liever een duik in een heus maïsbad? Het kan allemaal!

De Bloemenboerderij is daarnaast dagelijks geopend voor een kopje koffie, thee of een ijsje. Ook ben je van harte welkom in de pluktuin, waar je zelf je boeket samenstelt, en in het winkeltje aan huis.

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur en op zondag van 12:00 tot 17:30. Kijk voor meer informatie op: www.bloemenboerderij.com of op de Facebookpagina

 

Reacties