Autotoertocht voor het goede doel

Foto: Archief HN

UITHUIZEN – Op zondag 15 september organiseert de Lionsclub Het Hogeland een autotoertocht over het mooie Hogeland van Groningen. Iedereen met een bijzondere, klassieke of gewone auto kan deelnemen. De start van de tocht is tussen 10.30 en 11.30 uur bij de Menkemaborg in Uithuizen.

De tocht leidt over bijzondere wegen en gaat langs authentieke plaatsen op het Hogeland. De toertocht is een unieke ervaring om de nieuwe gemeente Het Hogeland te ontdekken of beter te leren kennen. Onderweg beantwoorden deelnemers vragen over het gebied. De tocht duurt ongeveer vier uur. Deelnemers, die het exacte parcours afleggen en de meeste vragen goed beantwoorden, krijgen na afloop een prijs.

De opbrengt van de toertocht gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis in Groningen, waar kinderen tussen 0-17 jaar met ernstige ziekten intensief worden behandeld.

Deelnemers aan de toertocht betalen € 100,- per auto, uitgaande van twee deelnemers per auto. Iedere extra deelnemer betaalt € 40,-. Daarbij inbegrepen zijn koffie/thee voor de start, een lunch bij café Hammingh in Garnwerd en een drankje en een hapje na afloop bij de Menkemaborg in Uithuizen.

Rijdt u mee voor het goede doel?

Aanmelden kan per e-mail bij de secretaris van de Lionsclub: [email protected]

Vermeld in de mail de namen van de deelnemers, auto en kenteken. Na aanmelding krijgt u een verzoek tot betaling.

Voor vragen of een toelichting kunt u bellen met Peter van Dijken, 06 38743904.

Cookieinstellingen