Kom in beweging op verjaardag Alzheimer Café

Foto: Archief HN

WINSUM – Alzheimer Café Winsum viert donderdag 19 september haar 13e verjaardag. Het wordt gevierd door te ervaren hoeveel plezier bewegen geeft, ook op de stoel. Hiermee wordt aangesloten bij het landelijke thema van Wereld Alzheimer Dag (21 september): “Samen Bewegen”.

Te gast is Wouter Bloem, bewegingsagoog van zorgcentrum De Hoven. Hij zal het een en ander vertellen én doen. Het zal gaan over het nut van bewegen en wat er op dat gebied in Winsum allemaal mogelijk is. Als het alleen niet goed lukt, welke hulp kan worden geboden. Wouter zal ook een demonstratie van de duofiets geven en op welke manier daarvan gebruik gemaakt kan worden. Na de pauze zal worden bewogen (op muziek).

U bent donderdag vanaf 19.00 uur van harte welkom in het Alzheimer Café Winsum e.o. in zorgcentrum Winkheem, Borgweg 48 in Winsum. Het programma begint om 19.30 uur en rond 21.00 uur wordt de avond informeel afgesloten.

Mensen met dementie, hun partners, mantelzorgers, familieleden, vrienden en alle andere geïnteresseerden uit de gemeente Het Hogeland en daarbuiten zijn van harte welkom.

U kunt zo binnenlopen en de toegang is gratis.

Mocht het vervoer een probleem zijn of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Korrie Stevens, telefoon 0595-442728.

Wilt u meer informatie over de activiteiten van het Alzheimer Café Winsum e.o. en de andere Café’s in de provincie, dan kunt u een kijkje nemen op de website www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Cookieinstellingen