Winsum presenteert ‘t

Editie 2018
Foto: Auwert Postmus

WINSUM – In navolging van het mooie succes van vorig jaar organiseert de Ondernemersvereniging Winsum op donderdag 17 oktober wederom de “Winsum presenteert ‘t”-beurs.

In aanloop naar het weekend van de Baistemaart zullen meer dan 60 kleine en grote(re) bedrijven uit Winsum  laten zien wat zij in huis hebben. Naast de bekende bedrijven zullen ook nieuwe namen en minder zichtbare bedrijven je verrassen.

Het is een interactieve avond waarbij alle zintuigen geprikkeld zullen worden. En het leuke is dat alle producten die hier te zien, te proeven, uit te proberen en te ruiken zijn grotendeels gewoon in ons eigen Winsum verkrijgbaar zijn!

Loop gerust binnen, de entree is gratis. Om 18.00 uur opent wethouder Eltjo Dijkhuis de avond. Onder het genot van een hapje en een drankje vertellen de ondernemers u graag over hun werk. Kunt u genieten van een volledig verzorgde modeshow waarbij er naast kleding, ook veel aandacht is voor haar, accessoires en schoenen.

Tijdens de avond presenteert OVW ook de eerste Adventkalender van 2019. Deze zal symbolisch overhandigt worden aan het goede doel van dit jaar. Wilt u zeker zijn dat u een kalender heeft in december? Dan kunt u deze avond al inschrijven op de kalender. Voor € 5,- steunt u een heel mooi lokaal goed doel én maakt u dagelijks kans op prachtige prijzen van 1 t/m 24 december!

De beurs vindt plaats in de grote feesttent achter de bibliotheek. Het start om 18.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Reacties