Zing mee met Groninger Henk Drenth

Foto: HN

GROOT WETSINGE – Zondagmiddag 13 oktober organiseert de Culturele Commissie Adorp, in samenwerking met ’t Sael, een meezingconcert met Henk Drenth. Dit concert zal in ’t Sael aan de Karspelweg in Groot Wetsinge plaatsvinden.

Ondanks de naam is Henk Drenth een rasechte Groninger. Naast een loopbaan als gymdocent van zo’n veertig jaar en fitness trainer is hij ook bijna net zo lang bezig in de muziek. Hij heeft vele optredens achter de rug, onder meer als lid van de folkband Grensgeval en als individuele artiest. Onlangs bracht hij met vier gelegenheidsmuzikanten de cd CEOL uit. (Keltisch voor muziek). Hij zingt ook graag in het Gronings, hem op het lijf geschreven, zie bijvoorbeeld zijn cd “Vandoag dit, Mörgen dat”. Kortom, een allround muzikant.

Hij treedt op met zijn Sing-Along songbook. Het woord zegt het al, we zingen mee en wij, als publiek, bepalen welke van de circa vijftig liedjes uit zijn Sing-Along tekstboek  er gezongen worden. De melodieën zijn ons vaak heel goed bekend, maar de tekst…. Daarom is er voor iedereen een exemplaar om uit mee te zingen. En volgens Henk kan iedereen zingen, ook vind je zelf misschien van niet. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

De aanvang is 15.00 uur, de toegangsprijs is € 15,00 inclusief bourgondisch hapjesbuffet. Tijdens de pauze worden er hapjes gepresenteerd passend bij het thema van de muziek. De ruimte is beperkt, er kunnen ongeveer 35 personen genieten van deze muziek, het is daarom raadzaam te reserveren!

Reserveren: [email protected].

 

 

Cookieinstellingen