Oktoberfest in Die Höhe

Foto: Pixabay

WINSUM – Op zaterdag 19 oktober is het tijd voor een ‘OKTOBERFEST’ in partycentrum DE HOOGTE.

Dit roemruchtig feest is komen overwaaien uit Duitsland, waar in 2018 zelfs Bill en Hillary Clinton verschenen in Lederhose en Dirndljurk. In De Hoogte wordt de feestvreugde verhoogd door de feestzanger Kris Jager.

KRIS JAGER wisselt Duitse, Engelse en Nederlandse nummers af, welke luidkeels meegezongen kunnen worden. Denk aan Rosamunda, Sierra Madre e.v.a. Kris Jager is een geboren Groninger rasartiest met een zeer gevarieerd reportoir.

Natuurlijk zijn er braadworst en frites verkrijgbaar.

Deur open vanaf 21.00 uur, aanvang 22.00 uur  , entree GRATIS!

Op de BAISTEMAART – maandag 21 oktober –  zijn we vanaf 10.00 uur los met koffie, appelgebak, bier en snert. Iedereen is van harte welkom om er weer een gezellige dag van te maken.

Vanaf 12.00 uur live-muziek van het duo EL JACKSON.

Als Melrose-gitarist Erik Hoekstra in 2010 gaat samenwerken met Elkerband zangeres Lottie Bathoorn is er onder de naam EL JACKSON een ijzersterk duo ontstaan. Zij spelen heerlijke dansmuziek van hun grote voorbeelden zoals Chuck Berry, Mink DeVille, Straycats, Tammy Wynette, CCR, Ricky Nelson en Elvis, zodat de dansvloer van De Hoogte zeker rijkelijk gevuld zal zijn. Rustpuntjes zijn er ook met muziek van o.a. Pussycat en Janis Joplin.

Tot 17.30 uur is de deur los, binnen is binnen en ook dit evenement is weer GRATIS!

Cookieinstellingen