Ruilkring Hogeland organiseert een ruilbeurs 

WINSUM – Ruilkring Hogeland houdt op zaterdag 23 november een grote Ruilbeurs in Winsum in de Obergumerkerk van 11:00-16:00 uur. De entree is gratis.

Zowel leden als andere belangstellenden kunnen in een kraampje goederen en diensten aanbieden. “Iedereen heeft wel iets in de aanbieding en we hebben allemaal talenten, we hebben alleen een kanaal nodig om mensen te vinden die daarin zijn geïnteresseerd. Tegelijkertijd zijn we vaak op zoek naar iets wat we nodig hebben, maar dat in de winkel geld kost. Ruilen is een duurzame en milieuvriendelijke optie,” aldus de organistaie.

Er is nu reeds een heel divers aanbod, zoals maaltijdverzorging, verschillende workshops, zoals een kleipotje of mozaïek maken en inpakpapier stempelen. Verder worden aangeboden: kefirkorrels, zaden, oesterzwam-kweeksets, boeken, kleding, nieuwjaarskaarten, zelfgemaakte jam, pastasaus, zalven en massageolie, vruchtensappen, koffie-thee-taart enz.

Leden van de ruilkring kopen en ruilen zonder tussenkomst van geld, met zgn. pangels. Niet-leden kunnen bij de entree 10 pangels kopen voor €5,-. Dat is een reductie van 50% om speciaal voor de feestdagen goedkoop een paar leuke dingen te kunnen aanschaffen. Van tijd tot tijd zal ruilkringlid Dirk Molenaar het orgel bespelen.

“Natuurlijk hopen we meer mensen enthousiast te kunnen maken voor Ruilkring Hogeland. De Ruilbeurs is een goede gelegenheid om nader kennis te maken met de diensten en spullen die Ruilkring Hogeland aanbiedt en de mensen daarachter,” zegt de ruilkring.

Wie zelf iets heeft dat hierbij past en dat wil aanbieden, kan contact opnemen via het contactformulier op de website www.ruilkringhogeland.nl.

 

 

Cookieinstellingen