VakantieBijbelWeek Bedum tijdens de herfstvakantie

Foto: Pixabay

BEDUM – Een aantal leden van de Hervormde Gemeente en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt organiseren voor het 12de jaar de VakantieBijbelWeek. Hun doel is kinderen in aanraking te brengen met het evangelie.

Er is door de vrijwilligers een feestelijk programma samengesteld voor alle 4 tot 12-jarigen. Zo wordt er gezongen met begeleiding van een muziekband met zangeressen en er wordt geluisterd naar Bijbelverhalen.

Er worden uitgebreide creatieve werkjes gemaakt en er zijn sketches. Dan zijn er nog spelletjes om de benen te strekken en tussendoor wordt een korte pauze gehouden. Op de laatste dag (donderdag) wordt er na afloop patat gegeten.

Op donderdagavond 24 oktober zijn ook ouders en andere belangstellenden van harte welkom bij de feestelijke afsluiting. Dit begint om 18.30 uur.

Ben je een tiener en lijkt het je leuk om mee te helpen of wil je een maatschappelijke stage lopen? Dan kun je je aanmelden bij Lies Cadée (tel: 050-2801627) of Hetty de Groot (tel: 050-3015487).

De VakantieBijbelWeek is in de “Scheve Toren” en bedoeld voor basisschoolkinderen op dinsdag 22, woensdag 23 en donderdag 24 oktober.

 

Reacties