Zondag vlooienmarkt en Freerunclinics MFC de Mencke

Foto: HogelandNieuws
WINSUM – Zondag 27 oktober zal in MFC de Mencke in Uithuizen weer een vlooienmarkt zijn van 10.00 tot 16.00 uur. De grote hal staat dan vol met diverse standhouders die van allerlei leuke/bijzondere artikelen te koop aanbieden. In de kleine hal zijn Freerunclinics. 
Entree voor de vlooienmarkt is € 2,50 per persoon incl. een kopje koffie/thee. De Freerunclinics zijn gratis. Freerunning is een sport waarbij je alledaagse dingen om je heen als grote speeltuin gebruikt. Muurtjes, bankjes, trappen, alles wordt gebruikt om spectaculaire sprongen te maken. Maar dat leer je natuurlijk niet zo maar! 50 Freerunners trainen elke week in “De Mencke” om hindernissen te overwinnen door bijvoorbeeld flips te maken of over obstakels heen te springen.
Ben jij 6 jaar of ouder en wil jij kennismaken met de sport, dan is zondag 27 oktober je kans! Tussen 10-16u worden er verschillende clinics gegeven waar jij aan deel kan nemen. Denk je om makkelijk zittende kleding!
Tijdens de clinics word je begeleid door Goku Destina om op een spelende en leuke manier kennis te maken met deze spectaculaire sport. We gaan er weer een gezellige dag van maken met 2 diverse activiteiten onder 1 dak! Voor meer info kun je contact opnemen met 06-21675776.

Reacties